Brezplačen del knjige STRES, Odjebi!

V knjigi boste spoznali, kako obvladati stres v vašem življenju na drugačen način.

Ivan Jurgec, Osebna zgodba policista

Osebna zgodba policista

Povrnite si izgubljeno moč in motivacijo za nadaljnje življenje

V knjigi Osebna zgodba policista boste v prvem delu najprej prebrali različne zgodbe, kjer opisujem dogodke svojega preteklega osebnega življenja s partnerko, ki je razpadel zaradi alkohola, zaradi neznanja komuniciranja med nama in seveda pomanjkanja ljubezni, za kar so plačale visoko ceno tri hčerke.

Ker takrat nisem več videl smisla svojega življenja, sem večkrat razmišljal o samomoru. Razmišljanje je nekega večera postalo realnost. Cev pištole na moji senci, prst na sprožilcu … Nato pa sporočilo vesolja: “Ivo, NE! Poskrbeti moraš za svoje tri otroke, zato je vredno ŽIVETI!”

Knjiga Stres, Odjebi!

STRES, Odjebi!

Obračunajte s stresom brez kompromisov

Spoznanje, da je stres ena izmed največjih težav s katerimi se ljudje soočamo v današnjem času, me je spodbudila, da napišem knjigo, ki bo ljudem ponudila rešitev pri obvladovanju stresa na nekoliko drugačen način. Kako drugačen se sprašujete?

Na podlagi osebnih izkušenj, ki sem jih doživel in jih doživljam v vlogi policista in očeta samohranilca treh otrok – ki si je želel v preteklosti prav zaradi neovladovanja stresa vzeti življenje, sem moral temeljito, brez kompromisov in izgovorov spremeniti svoje življenje. To priporočam tudi vam.

Jecljanje – Tabu Tema

Verjemite in spregovorili boste

Knjiga Jecljanje – Tabu Tema katere soavtor sem skupaj še z 10 soavtorji je mini priročnik, ki vam na 395 straneh, daje koristne napotke, sugerira kam bi se bilo smiselno podati in ni namenjena samo za “jecljavce”, temveč za širšo publiko.

Skozi razne nasvete, pristope, tehnike, ki so zapisani v drugem in tretjem delu knjige, bo vsakdo sam zase izbral, kaj mu bo najbolj odgovarjalo za sebe. V prvem delu knjige so prispevki ljudi, ki sotežavo odpravili in sedaj normalno funkcionirajo.