Spremenite svoj telefon v audio izobraževalni Youtube kanal

To je zelo učinkovita metoda s katero si boste lahko pridobili ogromno znanja in katera vam bo zelo pomagala pri spreminjanju načina razmišljanja na pozitivno. Sam jo uporabljam redno, včasih pol ure, včasih pa tudi uro in več.

Preden jo boste lahko začeli v popolnosti  izvajati, si morate najprej kupiti oz. si nabaviti MP3 predvajalnik in slušalke, lahko pa to izvajate s svojim mobilnim telefonom, če vam omogoča poslušanje MP3 datotek, slušalke so seveda obvezne.

mp3 in slušalke

Na svoj MP3 predvajalnik oz. v svoj mobilni telefon si posnemite različne MP3 datoteke, ki se nanašajo na osebno rast ali druge izobraževalne programe (učenje tujega jezika ali  karkoli). Ob poslušanju MP3 se boste vsakodnevno učili in napredovali  v načinu pozitivnega razmišljanja. Ogromno audio in video materiala vam je na voljo na Youtube, kjer vse to dobite BREZPLAČNO.

 

Lahko pa se tudi sami posnamete ob branju afirmacij, pozitivnih misli, vsebine knjige … in poslušate sami sebe. Takšen način poslušanja je zelo učinkovit, ker dejansko govorite sami sebi in to zelo vpliva na vašo podzavest.  Sam sem se posnel za različne stvari in katere poslušam vsaki dan, poleg tega imam na svojem mobilnem telefonu posnete različne motivacijske posnetke različnih motivatorjev kot so Jim Rohm, Brian Tracy, Tony Robbins, Eric Thomas, Zig Ziglar, Bob Proctor, Leslie Brown in druge ter različne audio programe.

Kjerkoli greste peš ali čakati npr. Na vlak, na avtobus, v čakalnici, lahko  izkoristite čas za poslušanje. Če se veliko vozite z avtomobilom, lahko posnete MP3 posnetke poslušate med tem, ko se vozite (namesto radia). Tako svoj dragoceni čas izkoristite za izobraževanje, pridobivanje znanja, samomotiviranje ….

Lahko vam povem še eno mojo izkušnjo, ki je zelo pozitivno in uspešno vplivala name in sicer sem pol leta aktivno preko noči, ko sem spal poslušal preko slušalk vse to kar imam posneto (se pravi aktivno poslušanje npr. 6 ur, kolikor ponavadi spim). Najprej je bilo nekako čudno, potem pa sem se navadil. To zadevo sedaj prakticiram samo še občasno.