Pozitivne lastnosti

Ko ste sami in ste umirjeni ter se počutite prijetno, vzemite v roko list papirja in napišite 10 do 15 pozitivnih lastnosti, ki jih cenite pri svojem partnerju/ki. Osredotočite se samo na pozitivne lastnosti. Vsaka oseba ima veliko pozitivnih lastnosti, katere so lahko majhne ali velike. Razmislite o tem in bolje boste spoznali vašega partnerja/ko.  

Vaja je zelo enostavna in učinkovita ter vam bo okrepila dobre partnerske odnose oz. bodo partnerski odnosi postali močnejši, trdnejši in ljubeči.

Odločite se, da boste enkrat na teden naredili nekaj za vašega partnerja/ko s čimer ga boste očarali. Ni važno kaj in kako, to je najbolje prepustiti  vaši domišljiji. Lahko so to večje ali manjše stvari, vendar ponavadi so majhne stvari – pozornosti tiste, ki najbolj očarajo.

Prav tako se poleg tega, da boste partnerja/ko očarali, odločili, da ga boste oz. ga lahko tudi enkrat na teden presenetite. Presenečenje je spet najboljše na kakšen izviren način, kar ne bo tako težko, če svojega partnerja poznate. Včasih je to lahko samo lepa beseda, lep pogled, objem, poljub, …. Domišljija pri ljudeh je neomejena, zato se ne omejujte pri tem, glejte samo, da boste tako vi kot on pri tem uživali. Majhne pozornosti bodo prav gotovo razveselile vašega partnerja/ko.

 

Več kot dajete, več prejemate.