Rad/a se imam

To vajo izvajam že precej časa in trenutno se ne spomnim ali sem slišal za njo na kakšni delavnici ali sem prebral v kateri od knjig. Tu se gre za zelo preprosto vajo, vendar ne za tako preprosto izvajanje te vaje. 

Iz papirja, priporočljivo je iz rdečega kartona si izrežite 5 (pet) src, ni važno ali so to majhna ali velika. Pri tem vam lahko pomagajo otroci.

Ta srca nalepite po vašem stanovanju/hiši lahko na vrata, hladilnik, obvezno pa eno srce nalepite na ogledalo v kopalnici. 

 

Vajo izvajate tako, da vsakič, ko vaš pogled v dnevu usmerite v nalepljeno srce si sami pri sebi recite RAD/A SE IMAM (vedno in povsod). Lahko si to rečete po tiho, še bolje pa je, če naglas.

S to vajo si krepite samozavest in sami sebe boste imeli bolj radi, kar pa je zelo pomembno. Zelo je pomembno, da se imate vi sami radi, ker kako boste imeli radi druge, če ne boste imeli radi sebe. 

Vem, da se vam bo zdelo zelo čudno, ampak če zadevo “probate” vas ne stane nič, razen porabe nekaj vašega dragocenega časa. Priporočam, vam da to izvajate najmanj 90 dni in potem sami sebe analizirate in ugotovite ali vam je takšno izvajanje kaj pripomoglo k temu, da ste bolj samozavestni oz. da se imate bolj radi. 

Za vas še ne vem, zase pa vem, da mi je ta vaja, ki jo izvajam še vedno zelo pripomogla pri moji samozavesti in tudi pri tem, da se imam sam sebe precej bolj rad, kot sem se imel pred leti. 

 

RAD SE IMAM 🙂