2. Delavnica Spremeni sebe in spremenil boš svoj svet – 11.12.2015 (Ljubljana)

V petek, 11.12.2015 je bil spet en popoln dan zame. Najprej v dopoldanskem času uspešen sestanek v podjetju Vezovišek & partnerji d.o.o. in prijeten pogovor z Janom v zvezi osebnega finančnega načrta. Ker pa prazna vreča ne stoji pokonci,sem se nato okrepčal s popolnim obrokom v veganski restavraciji Loving Hut Ljubljana center, v nadaljevanju pa sem obiskal in preživel prijetni dve urici v družbi Aleksandra Pokovec, kjer sem pripravil še nekaj malenkosti za večerno delavnico Spremeni sebe in spremenil boš svoj svet, ki sva jo ta večer organizirala skupaj z Nino Mandelj v prostorih Športnega društva Sokol v Bežigradu.


Foto utrinki iz delavnice

Preden pa sem imel večerno predavanje na delavnici, sem si privoščil malo razvajanja v masažnem salonu telo.si, kjer me je maserka Simona Šubic razvajala z mandljevo masažo. Super občutek, saj sem bil prvič na masaži in sem se počutil po masaži kot nov. Po tem pa sem se počasi odpravil do prostorov ŠD Sokol v Bežigrad, kjer sva z Nino imela ob 20.15 uri delavnico. Skupaj s člani društva smo pripravili prostor in pričakali prve udeležence, nato pa morda z majhno zamudo in nekaj tehničnimi problemčki začeli. Uvodno besedo je imel član društva Sokol, nato pa je najprej blestela Nina s svojo zgodbo in vsem kar spada poleg  . Nato sem prišel na vrsto še sam ter predstavil svojo zgodbo in predstavil 9 načinov kako spremeniti sebe v boljšo in srečnejšo osebo. In menda sem kar dobro predstavil kar sem si zamislil  .

Zelo sem vesel in hvaležen udeležbe Petre Škarja na delavnici. Petra Škarja je oseba, ki je meni decembra 2012 spremenila potek mojega življenja z njeno knjigo Česar nas niso naučili v šolah, v nadaljevanju pa še z izrečenimi besedami.

Priporočam vam, da najmanj, kar lahko naredite je, da preberete njeno knjigo, vsekakor pa vam priporočam, da si jo kupite na njeni spletni strani www.petraskarja.com. Na delavnici sem spoznal tudi Mayo Peron, ki mi je poklonila en prav prijeten spominček, za katerega sem zelo hvaležen in še veliko oseb Mihelo Jakša, cimro in soimenjakinjo Nine Mandelj – Nino Vidrih, starše Nine Mandelj, po dolgem času srečal Nino-ta Sem in spoznal precej članov ŠD Sokol Bežigrad. Hvala vsem članom ŠD Sokol Bežigrad in vsem udeležencem delavnice za super preživet večer. Z Nino sva vama zelo hvaležna za vse.


Preberite si mnenja udeležencev delavnice

Na koncu sem poprosil Petro Škarja, da je udeležencem delavnice podala še sama kakšen nasvet za srečnejše oz. kvalitetnejše življenje in da nama je z Nino pomagala pri podelitvi nekaj lepih presenečenj udeležencem delavnice.


Ugodnosti, kuponi in popusti na delavnici

sabina-tomazic

Fotografijanja Sabina Tomažič bo eni osebi z delavnice omogočila enourno fotografiranje. Ko sem se pogovarjal z osebo, ki se bo lahko fotografirala pri Sabini, mi je zaupala, da si močno zaželela fotografiranje in ga je prejela . Kaj lahko rečem drugega, kot to, da verjamem če si nekaj močno želimo lahko dosežemo. Želim uspešno fotografiranje. Kontakt s fotografinjo Sabino Tomažič pa klikni tukaj – Facebook stran.

 

masaza-telo

Ena od udeleženk se bo v kratkem lahko razvajala v masažnem salonu telo.si v mandljevi masaži, tako kot sem jaz pred delavnico . Zelo ji privoščim in želim, prijetno masažo. Vsekakor pa priporočam vsem vam, da si privoščite razvajanje v masažnem salonu telo.si.

pizza-pub

Ena udeleženka in še nekdo bosta v prihodnje okušala dobrote Gostilnice Pizza Pub v Ljubljani. Če si pogledate njihov jedilnik, se najde za vsak okus nekaj, tudi zame je tam nekaj, zato bom v prihodnje, upam, da v kratkem povabil Nino, da poskusiva te specialitete Pizza Pub-a s prve roke .  Vsekakor vsem vam priporočava, da obiščete Gostilnico Pizza Pub – več informacij pa tukaj :www.pizzapub.si

cesar-nas-niso-naucili-v-solah-petra-skarja

Avtorica knjige Česar nas niso naučili v šolah Petra Škarjaje eno knjigico podarila udeleženki, za katero sem zelo vesel, da jo je prejela in si želim, da bova v prihodnje z njo poklepetala o vsebini knjige. Za vse, ki pa še nimate te knjigice ali drugih knjigic Petre Škarja, pa hiter na njeno spletno stran www.petraskarja.com po svoj izvod .

dojenje

Avtorica knjige A.K. Wilma – 10 P-jev za uspešno dojenje je podarila za eno udeleženko delavnice (ki bi bila noseča) eno knjigo, za ostale udeležence pa kupon za 23 % popusta ob nakupu knjige. Naročilo knjige se lahko opravi na spletni strani www.willma.eu,


Nekoliko drugačna in odštekana knjiga. Vsa vsebina je pisana iz glave ene mame, zanjo ne stoji nikakršna raziskava, certifikat, diploma, potrdilo ali drugo pravilo.
Priročnik, ki vsem mamicam razkrije preproste napotke za uspešno dojenje. Kako izgleda prvi podoj, pravilno pristavljanje, pozicije za dojenje, prijem dojke, kako si zagotovit dovolj mleka, kaj doječa mamica sme jesti in kaj ne.

cesalnica-las

Česalnica LAS – SALON LAS, Ziherlova 6, Ljubljana je podarila vsakemu udeležencu delavnice kupon s popustom v višini 20 % pri uporabi frizerskih storitev do vključno 31.12.2015. Naročanje in obvestila na tel. 01/429-8020 oz. na elektronski naslov : salon.las@gmail.com.

logo-terme-topolsica-1

Terme Topolšica so udeležencem delavnice ponudile kupon za 20 % popusta, ki velja za masaže in nege v Wellness centru Zala. Več informacij na spletni straniwww.terme-topolsica.si oz. na tel. 03/896-3170.

vezovisek

Podjetje VEZOVIŠEK & Partnerji d.o.o. je udeležencem delavnice ponudilo posebno ponudbo oz. popust za prijavo na največji seminar na temo osebnih financ v Sloveniji –Dneva finančne pismenosti, ki se bo odvil 14.1.2016 ob 15.00 uri v Kristalni palači, v Kongresni dvorani v Ljubljani. Vsak udeleženec je dobil kupon, kjer je zapisana cena s popustom in s katerim si zagotovite popust ob prijavi na seminar. Prijavite se lahko nainfo@vezovisek.si ali na GSM : 041/304-431 (Petra). Za koriščenje ugodnosti, ob prijavi omenite, da ste povabilo prejeli od Ivana Jurgeca. Vabim vas, da si s klikom tukaj preberete mojo osebno izkušnjo s podjetjem VEZOVIŠEK oz. s finančno svetovalko Ano Vezovišek.

big-you-academy-logo

Priporočam vam vključitev v e-izobraževalno virtualno platformo BIG U Academy, kjer si boste iz udobja domačega naslonjača s pomočjo video posnetkov, lahko ogledali ogromno različnih posnetih seminarjev, delavnic, predavanj, izobraževalnih tečajev slovenskih in tujih predavateljev. Pridobili boste ogromno znanja na področju osebne rasti in duhovnosti, pridobil boste na samozavesti, vključili se boste v skupnost pozitivnih in uspešnih ljudi s katerimi se boste družili na različnih seminarjih (večjih in manjših).

Tukaj imate možnost, da se brezplačno registrirate v virtualno platformo ter si dve uri ogledate, kaj platforma vsebuje, jo testirate in vidite kaj vam ponuja. Klikni tukaj in uporabljal dve uri brezplačno BIG U Academy e-izobraževalno platformo.