3. Delavnica Spremeni sebe in spremenil boš svoj svet – 29.1.2016 (Trebnje)

Preden sem se v petek, 29.1.2016 odpravil v Trebnje na delavnico SPREMENI SEBE in SPREMENIL BOŠ SVOJ SVET, ki sem jo skupaj z Nino Mandelj organiziral v prostorih Tomaža Gorca, sem se oglasil pri svoji osebni motivatorki , vnukinji Naji, ki me je dodatno napolnila z veseljem, smehom, dobro voljo, ljubeznijo ter pozitivno energijo. Po vsem tem, sem se odpravil v Trebnje z vlakom. Že ob odhodu je bilo lepo sončno vreme, tako da se je začenjal super dan in prav takšen sončen dan je bil ko sem prišel v Trebnje.

Nato je sledilo srečanje z Nino in odhod na Obrtniško 22, kjer je včasih bila diskoteka Africa, sedaj pa ima sedež podjetje Tomaža Gorca in v katerih prostorih smo imeli delavnico. Tam se nama je pridružila Anja Baš, ki je imela v sklopu najine delavnice predstavitev svoje avtobiografske knjige z naslovom Lačna življenja, v kateri Anja opisuje svojo osebno izkušnjo z bulimijo in premagovanje le te ter lastnih omejitev.


Foto utrinki iz delavnice

Z majhno zamudo se je delavnica pričela in večina prijavljenih udeležencev je prišla, za kar sem zelo hvaležen. Kot prva je nastopila Nina Mandelj, ki je povedala svojo zelo osebno izkušnjo s precejšnjo težavo iz preteklosti s katero se sooča tudi precej mladih v Sloveniji in to v različnih oblikah. No najbolj pomembno je, da je Nina našla pot in voljo, da se je tej težavi uspešno zoperstavila in zaživela svoje življenje. Hvala Nina za pogum. Če vas zanima, s čim se je borila Nina v preteklosti, pa je najbolje, če pridete na delavnico in slišite osebno in ugotovili boste, da ste morda prav vi imeli podobne simptome v preteklosti kot Nina, ali pa da vsaj poznate nekoga, ki se sooča s to težavo.

Sledila je zgodba Anje Baš oz. predstavitev njene knjige Lačna življenja, kjer je Anja opisala svoje izkušnje, ko se je v preteklosti soočala z bulimijo in posledično tudi z anoreksijo ter drugimi motnjami prehranjevanja. Moram reči, da sem sedaj prvič poslušal in tudi slišal zgodbo nekoga, ki je doživljal v otroštvu in najstniških letih težave z bulimijo osebno. Nekaj informacij sem vedel, ampak ko to slišiš tako neposredno iz ust od osebe, ki ima pogum povedati svojo zgodbo  je pa drugače. Zanimiva zgodba in vsekakor priporočam nakup knjige Anje Baš, še posebej, če imate podobne težave oz. če poznate koga, ki se sooča s težavami v prehranjevanju. Tudi Anja je predstavila nekaj nasvetov, kako se je ona uspešno zoperstavila bulimijo in jo uspešno premagala.

Po kratkem odmoru pa sem oder zasedel jaz , kjer sem najprej udeležencem nekako na kratko povedal svojo osebno življenjsko zgodbo, ki si jo lahko preberete tukaj, v nadaljevanju pa sem predstavil 9 (devet) načinov, s pomočjo katerih sem jaz naredil svoje življenje kvalitetnejše. Prepričan  sem, da si lahko vsak od vas s pomočjo teh načinov naredi življenje kvalitetnejše in srečnejše, seveda samo ob pogoju, če naprimer niste zadovoljni s sedanjim življenjem. Vsekakor ključ do uspeha v življenju je ljubezen do sebe oz. spremembe se v življenju posameznika začnejo dogajati, šele, ko je posameznik pripravljen spremeniti sebe.

Iskrena hvala vsem udeležencem, da so se udeležili delavnice in Anji Baš, da si sodelovala na delavnici s predstavitvijo knjige. Hvala tudi udeležencem za zapisana mnenja, ki si jih lahko preberete spodaj.


Preberite si mnenja udeležencev delavnice

Klikni in obišči spletno stran Anje Baš www.anjabas.si ter kupi njeno knjigo Lačna življenja.

lacna-zivljenja-anjabas


Ugodnosti, kuponi, popusti na delavnici

vilinski-simboli-peron-maja

Vilinski simboli so ključi energij, ki jih aktivirajo naše namere, pozitivno naravnana pozornost in vera. Pomagajo nam, da zopet vzpostavimo stik z našo notranjo močjo in čarobnostjo vsakdanjega življenja. Dovolite si osebno izkušnjo in sledite svojim sanjam – vilinski simboli poznajo pot. Klikni tukaj : www.mayaperon.si.

aneja-strukelj

Aneja Štrukelj vodi spletne delavnice Razkrij svoj sijaj, ki je namenjena pridobivanju samospoštovanja in samozavesti  in Zbudi se in zaživi, ki vam pomaga poiskati že pozabljene sanje znotraj vas.  Prav tako lahko na njeni spletni strani kupiš praktičen zvezek Dnevnik trenutkov, planer, da ustvarite sanjsko leto 2016 ali pa knjigo ter delovni zvezek Nehaj se skrivati. Zasij s pomočjo katerega vam Aneja pokaže 30 korakov do večje samozavesti. Obisčite spletno stran www.dosezisanje.si.

kljub-studentov-obcine-trebnje

Klub študentov občine Trebnje je zelo aktivni klub in organizira kar nekaj projektov kot naprimer  dvodnevni študentski festival ŠVIC, ki se odvija v okolici Trebnjega in je namenjen mladim za zabavo. Če pogledate na njihovo spletno stran boste videli, da so precej aktivni :www.ksot.si.

big-you-academy-logo

Priporočam vam vključitev v e-izobraževalno virtualno platformo BIG U Academy, kjer si boste iz udobja domačega naslonjača s pomočjo video posnetkov, lahko ogledali ogromno različnih posnetih seminarjev, delavnic, predavanj, izobraževalnih tečajev slovenskih in tujih predavateljev. Pridobili boste ogromno znanja na področju osebne rasti in duhovnosti, pridobil boste na samozavesti, vključili se boste v skupnost pozitivnih in uspešnih ljudi s katerimi se boste družili na različnih seminarjih (večjih in manjših).

Tukaj imate možnost, da se brezplačno registrirate v virtualno platformo ter si dve uri ogledate, kaj platforma vsebuje, jo testirate in vidite kaj vam ponuja. Klikni tukaj in uporabljal dve uri brezplačno BIG U Academy e-izobraževalno platformo.