Šest pravil življenja – Arnold Schwarzenegger

arnold-schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger je uspešen igralec, politik, bodybuilder in še marsikaj drugega. Pred leti je imel odličen govor o šestih pravilih kako uspeti v življenju. Kot sam pravi, to so njegova pravila in so delovala za njega, ampak vsi smo drugačni; kljub temu, vsi se lahko nekaj naučimo in upoštevamo teh šest pravil.

Pravilo številka 1 : Zaupaj vase

Mladi dobivajo toliko nasvetov, da sami ne vedo kaj jih osrečuje in jih veseli. Zaupaj vase in verjemi, da imaš odgovor za vse v sebi; v svojem srcu in umu.

Pravilo številka 2 : Prekrši pravila

Ne krši zakonov, ampak pravila. Če se bojiš prekršiti pravila, ne boš prišel daleč, kajti vsi najboljši so morali narediti stvari, ki so bile za njih izziv.

Pravilo številka 3 : Ne se bati neuspeha

Nemoreš vedno narediti vsega prav, neuspeh je izkušnja in iz vsega se lahko naučiš nekaj pomembnega za svojo kariero.

Pravilo številka 4 : Ne poslušaj ljudi, ki pravijo, da ni mogoče

Ljudje so radi negativni in ne verjamejo, da smo zmožni početi ogromne stvari. Ne poslušaj ljudi, ki pravijo, da ni mogoče – vse je mogoče, če le verjameš vase in poslušaš svoje srce.

Pravilo številka 5 : Trdo delaj

Trše boš delal, boljši boš bil. Če nisi osredotočen na svoj cilj in, če ne delaš trdno, da si vsaki dan bližje le temu, potem boš le stežka bil uspešen.

Pravilo številka 6: Vrni nazaj

Zelo pomembno je, da damo nazaj in delimo svoje znanje, čas in denar z ljudmi. Veliko ljudi potrebuje pomoč in ko narediš nekaj lepega za nekoga drugega, je to najboljši občutek.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja