Predavanja

Izvajam predavanja, seminarje in delavnice, kjer želim spodbuditi ljudi, da je nujno potrebno v kolikor niso zadovoljni oz. srečni s sedanjim življenjem, želijo pa si živeti srečnejše, kvalitetnejše in lepše življenje, nekaj spremeniti v njihovih življenjih in sebe postaviti na prvo mesto.

Ivan Jurgec, predavanje
Ivan Jurgec, predavanje
Ivan Jurgec, predavanje

Če želite, da sem prisoten na vašem dogodku, me povabite predavati.

Spremeni sebe in spremenil boš svet

Moja velika želja in cilj je, da bi ljudem pomagal pri spoznanju, da preteklost ni tako zelo pomembna, da je pomemben današnji dan, ki ga vsak od nas živi ter da je potrebno imeti sanje in cilje za prihodnost. Želim si, da bi ljudje spoznali, da je potrebno za srečnejše in kvalitetnejše osebno življenje spremeniti SEBE oz. svojo notranjost in ne drugih, kot sem v preteklosti tudi sam mislil.

Vsak posameznik mora najprej imeti rad sebe, se mora spoštovatizaupati vase in živeti svoje življenje ter se ne preveč ozirati na mnenja drugih.

Vsak od nas ima svoje skrite sposobnosti, katere mora najti pri sebi in nato bo lahko uspešen in srečen v življenju.

Velika večina ljudi si želi različnih sprememb v življenju, še posebej si želijo več sreče, ljubezni, zdravja, denarja …, vendar na način, da zahtevajo, prosijo, želijo, da spremembe naredijo drugi (mož, žena, otrok, prijatelj, šef, delodajalec, sistem, država, zakon). Neizpodbitno dejstvo pa je, da v kolikor želite imeti več sreče, ljubezni, zdravja, denarja … bo potrebno nekaj narediti pri vsakem posamezniku in spremeniti svojo notranjost (način razmišljanja, obnašanja, govorjenja …).

Skozi svojo zgodbo vam bom povedal, kako sem s spremembami pri sebi našel pot v srečnejše in kvalitetnejše osebno življenje.  Seznanil vas bom z nekaj zelo enostavnimi metodami oz. tehnikami, ki so meni spremenile življenje in vas bodo lahko v vašem življenju peljale na pot, ki si jo želite. Vendar le, ko se boste trdno ODLOČILI in VERJELI, v nadaljevanju pa TRDO DELALI ter VZTRAJALI.

Osebna zgodba policista

Na tej delavnici vam bom predstavil del vsebine knjige in podelil z vami nekaj zgodb iz mojega preteklega osebnega življenja, kjer sem doživel nekaj krepkih padcev zaradi katerih sem večkrat razmišljal, da bi naredil konec svojega življenja in to sem tudi nekega večera nameraval narediti, saj zaradi težav, ki so se mi takrat dogajale nisem več videl smisla življenja.

Ampak, našel sem moč ter sem se po vseh padcih in po prejetih bolečinah, ki sem jih doživel, pobral in spoznal smisel življenja, predvsem pa ugotovil, kako se soočiti s težavami v življenju. Pomembno spoznanje je bilo, ko sem resnično ugotovil, da sem za svoje življenje odgovoren sam in da moram za srečnejše življenje spremeniti svoje navade in prepričanja, katera sem do takrat uporabljal v svojem življenju.

Z vsakodnevnim delom na sebi in z uporabo najrazličnejših metod in orodij sem začel ŽIVETI in sem sedaj vesel, hvaležen in moje počutje je super, kljub temu, da še tudi sedaj kdaj padem, vendar se znam zelo hitro in brez večjih poškodb pobrati. Spoznal sem, da se mi je vse v preteklosti zgodilo z namenom in da sem moral doživeti vse te trde padce, da lahko danes moja spoznanja delim z drugimi in jim pomagam vstati po padcih.

Prepričan sem, da vam lahko moja knjiga OSEBNA ZGODBA POLICISTA, tako kot vaša prisotnost na delavnici povrne izgubljeno moč in motivacijo za nadaljnjo življenje. Slišali boste za kar nekaj metod in spoznali različna orodja, ki so meni spremenila življenje in prepričan sem, da bodo prav tako vam prinesla nasmeh na vaš obraz  , boljše počutje in kvalitetnejše življenje.

Ivan Jurgec moja zgodba