Ivan Jurgec v medijih – video 🙂

 

31.5.2017 sem bil povabljen v oddajo Klepet ob kavi, kjer sem v prijetni družbi voditeljice Jasmine Kandorfer poklepetal o vsebini moje knjige Osebna zgodba policista, predvsem pa o tematiki samomorov, saj sem sam v preteklosti želel zaradi težav v osebnem življenju le tega narediti. O tem in drugih padcih v mojem življenju pišem v knjigi. 

 

TV3 – Oddaja Klepet ob kavi – www.klepetobkavi.si

 

8.11.2017 sem na povabilo Jasmine iz oddaje Klepet ob kavi nastopil skupaj z Ivanom Soče, kjer sva govorila o pogumu. Pogum je zelo pomemben v življenju, sam lahko zase rečem, da sem bil do sedaj večkrat pogumen, ko sem pogumno sprejemal odločitve, ki niso bile prijetne, vendar sem jih moral sprejeti, pa čeprav je bilo težko in neprijetno. Bodite pogumni in poglejte oddajo. 

 

TV3 – Oddaja Klepet ob kavi – www.klepetobkavi.si

 

7.11.2019 sem bil povabljen na intervju v Snemalni studio Mars v Trebnje, kjer sem v prijetnem pogovoru povedal in pojasnil mojo odločitev, zakaj sem se v letu 2015 odločil za pot veganstva oz. rastlinske prehrane. Intervju je v sklopu projekta ZGODBE VEGANOV in predstavlja slovenske vegane, ki so INSPIRACIJA in VZOR ljudem. Vabljeni k ogledu.

 

Kliknite na povezavo in obiščite Youtube kanal projekta Zgodbe Veganov in si poglejte še druge intervjuje – Youtube kanal Zgodbe Veganov

Ivan Jurgec v medijih – tiskani mediji 🙂

Članek v reviji Zarja - Ivan Jurgec

ČLanek v reviji Zarja z naslovom – Ivan Jurgec, prerojeni policist, očka in dedek. 

Kliknite na povezavo in si preberite članek v celoti – Zarja – članek.

V decembrskem mesečniku Bistriških novic je zapisan moj intervju z novinarko Mojco, s katero sva prav lepo poklepetala ob kavici. Obiščite spletno stran Bistriških novic na www.novice.si

Ivan Jurgec - Bistriske novice
intervju za revijo Osvoboditev živali

ČLanek v reviji Osvoboditev živali z naslovom – Pogovor z Ivanom Jurgecem, policistom, ki se prehranjuje vegansko. 

Kliknite na povezavo in si preberite članek v celoti – Osvoboditev živali št. 35 – članek

Ivan Jurgec v medijih – internetni mediji 🙂